Το Lehigh Valley IronPigs επιστρέφει στην κλασική εμφάνιση Phillies – SportsLogos.Net News

Από το 2014, οι Triple-A Lehigh Valley IronPigs αποτίουν φόρο τιμής στη μητρική τους λέσχη με ειδικές στολές για το σπίτι. Οι The Pigs θα συνεχίσουν αυτή την παράδοση το 2024 με στολές που παραπέμπουν στις φανέλες των Phillies της δεκαετίας του 1970 και του ’80.

Η μόλις αποκαλυφθείσα μάρκα μπορντό και μπλε πούδρα επιστρέφει σε μια από τις σπάνιες εκτεταμένες εποχές επιτυχίας στην ιστορία των Phillies, όταν κέρδισαν τέσσερις από τους πέντε τίτλους κατηγορίας από το 1976 έως το 1980 και την πρώτη τους παγκόσμια σειρά το 1980. Η νέα φόρμα διαθέτει μια μπορντό βάση με «IronPigs» σε σενάριο Phillies εκείνης της εποχής, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού Phillies P από αυτήν την ταυτότητα.

Το καπέλο διαθέτει το λογότυπο IronPigs σε μπλε σκόνη σε μπορντώ φόντο.

«Ήταν μια υπέροχη παράδοση την περασμένη δεκαετία να αποτίνουμε φόρο τιμής στις μεγάλες ομάδες και τις στολές των Phillies του παρελθόντος τις Κυριακές στο Coca-Cola Park», δήλωσε ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της IronPigs, Kurt Landes. «Νιώθω νοσταλγία κάθε φορά που βλέπω αυτές τις φανέλες. Είναι ένας καταπληκτικός συνδυασμός χρωμάτων.»

Οι IronPigs θα βγουν στο γήπεδο με αυτή τη νέα εμφάνιση για τους εντός έδρας αγώνες της Κυριακής το 2024.

Σχολιάστε