Η QB Tommy DeVito προηγείται της NY Giants έναντι των Commanders με 31-19

North Jersey σηκωθείτε! Ο νέος αγαπημένος σου γιος έρχεται σπίτι από την Ουάσιγκτον με μια νίκη — το New York Giants για πρώτη φορά σε σχεδόν ένα μήνα. Ο Tommy DeVito θα φτάσει σπίτι στο Cedar Grove, NJ, ένας ήρωας, και θα τον υποδεχτεί με μια φρέσκια περιέργεια κρεβατιού της Mama DeVito.

Την Κυριακή, οι Γίγαντες νίκησαν ηχηρά τους Διοικητές της Ουάσιγκτον, 31-19. Ήταν το δεύτερο ξεκίνημα του DeVito στη σεζόν και η απόδοσή του ήταν 180 μοιρών διαφορά από το τραχύ ντεμπούτο του εναντίον των Las Vegas Raiders την Εβδομάδα 10. Πέρασε για 246 γιάρδες, τρία touchdown, χωρίς κόψιμο, είχε μέσο όρο 9,5 γιάρδες ανά προσπάθεια και έριξε μόνο οκτώ ανολοκλήρωτες την ημέρα.

Ο DeVito έγινε viral αίσθηση του NFL την περασμένη εβδομάδα, αλλά όχι λόγω του παιχνιδιού του. Ήταν το απόσπασμά του από ένα κομμάτι που έγραψε ο Τζόρνταν Ράαναν του ESPN. Το είπε ο DeVito ζει ακόμα στο παιδικό του σπίτι που είναι πολύ κοντά στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις των Γιγάντων.

Ο τύπος είναι ένας ελεύθερος παράγοντας χωρίς σύνταξη που ξεκινά μόνο επειδή οι Giants Νο. 1 και Νο. 2 στρατηγοί έχουν υποστεί σημαντικούς τραυματισμούς. Σε αυτή την οικονομία, θα συμβούλευα κάθε πρόσφατο πτυχιούχο κολεγίου να ζήσει στο σπίτι για μερικά χρόνια και να εξοικονομήσει χρήματα.

Τούτου λεχθέντος, για τους νεαρούς ενήλικες που είναι αρκετά τυχεροί να έχουν γονείς που μπορούν να τους βοηθήσουν να αποφύγουν το πλήρες βάρος των δαπανών διαβίωσης, τουλάχιστον καθαρίστε τον εαυτό σας. Ο DeVito έγινε trending θέμα, γιατί αποκάλυψε ότι η μητέρα του εξακολουθεί να πλένει τα ρούχα του και να στρώνει το κρεβάτι του.

Καταλαβαίνω ότι ο DeVito έχει αυτή τη στιγμή μια απαιτητική δουλειά. Το να είσαι ο αρχικός στρατηγός των Giants δεν είναι 9-5 gig. Πρέπει να βάλει μερικές επιπλέον ώρες. Ωστόσο, το πλύσιμο των ρούχων και η τοποθέτηση ενός τοποθετημένου σεντόνι στο κρεβάτι δεν παίρνει όλη τη νύχτα. Μπορεί να βγάλει το tablet του από τη λειτουργία ύπνου και να επιστρέψει στη μελέτη του σχεδίου παιχνιδιού κατά τη διάρκεια των κύκλων πλύσης και στεγνώματος.

Μετά τη νίκη της Κυριακής, αμφιβάλλω ότι οι Γίγαντες και οι οπαδοί τους θα συμφωνούσαν μαζί μου. Αν η μαμά Ντε Βίτο που χειρίζεται την ημέρα της πλύσης έχει να κάνει με τις αιχμηρές πάσες που έριξε το αγόρι της εναντίον των Διοικητών, η οργάνωση μπορεί να στείλει κάποιο προσωπικό εξοπλισμού στο σπίτι της για να βοηθήσει στη μείωση του φόρτου εργασίας.

Ο DeVito σκαρφάλωσε στην τσέπη, αγόρασε χρόνο με τα πόδια του και εκτόξευσε τη μπάλα στο γήπεδο. Δεν βούτηξε και δεν βούτηξε τον δρόμο του σε 246 περαστικές γιάρδες. Τα δύο πρώτα του πάσο για touchdown ταξίδεψαν και τα δύο πάνω από 20 γιάρδες στον αέρα. Πέταξε και μερικά βελάκια στη μέση του γηπέδου. Σε καμία περίπτωση ο DeVito δεν έπαιξε δειλά και ανταμείφθηκε με μια νίκη.

Καθώς έπαιξε, τώρα δεν είναι η ώρα για τον DeVito να καλέσει πράκτορες leasing για τις κατοικίες του Μανχάταν. Ακόμα κι αν οι Γίγαντες τελειώσουν δυνατά τη σεζόν με τα περισσότερα από τα δύσκολα ματς τους να είναι εκτός λειτουργίας, δεν έμοιαζε με τον στρατηγό τους στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε αυτόν για την καλή δουλειά που έκανε, αλλά η άμυνα των Commanders Pass δυσκολεύτηκε όλη τη σεζόν και αντάλλαξαν τους δύο καλύτερους εξωστρεφείς τους. Σίγουρα δεν ήταν ο Τσαρλς Μαν και ο Ντέξτερ Μάνλεϊ με τους οποίους ο Ντε Βίτο παρατάχθηκε σε έναν αγώνα τμημάτων στο δρόμο – αν και απολύθηκε εννέα φορές.

Αλλά καλό για το παιδί της περιοχής τριών πολιτειών. Από τότε που ο Aaron Rodgers βγήκε τρέχοντας στο γήπεδο του MetLife υψώνοντας μια αμερικανική σημαία, δεν υπήρξαν πολλά καλά νέα του NFL για τους πιστούς της Νέας Υόρκης. Τουλάχιστον οι ντόπιοι μπορούν να απολαύσουν αυτή την υπέροχη ιστορία για έναν από τους δικούς τους που παίζει ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα της πόλης.

Ελπίζω λίγη παρέα κοτόπουλου με σάλτσα βότκας να είναι στο εγγύς και άμεσο μέλλον του.

(ετικέτες Προς Μετάφραση)Tommy DeVito

Σχολιάστε