Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Μέριλαντ αποχωρεί από το AP Top 25 για πρώτη φορά από το 2010-11

Η προπονήτρια του Maryland, Brenda Frese, παρακολουθεί τη δράση στο δεύτερο μισό ενός αγώνα μπάσκετ κολλεγίου NCAA ενάντια στο Penn State, Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, στο College Park, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)

Μετά από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Μέριλαντ έπεσε έξω από το AP Top 25 για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. (AP Photo/Patrick Semansky) (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΥΠΟΣ)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Μέριλαντ αποχώρησε από το Το Associated PressΤο Top 25 του για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Σε 251 συνεχόμενες εβδομάδες, οι Terrapins κατείχαν το δεύτερο μεγαλύτερο σερί ενεργού σερί πίσω από το Νο. 6 UConn, το οποίο έχει ένα σερί 657 εβδομάδων. Το σερί ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-11 και τελείωσε τώρα μετά την ήττα 32 πόντων από τους Χάσκι την Πέμπτη και στη συνέχεια μια ισχνή νίκη δύο πόντων επί των Συρακουσών εντός έδρας.

Ούτε η ήττα με 114-76 από το Νο. 1 της Νότιας Καρολίνας την περασμένη Κυριακή δεν βοήθησε τους Terps.

Οι Gamecocks, οι οποίοι κατατάσσονται για 209 συνεχόμενες εβδομάδες, αναλαμβάνουν τώρα την κυριότητα του δεύτερου μεγαλύτερου ενεργού σερί.

Και μετά από ψήφους 36 για την πρώτη θέση, παραμένουν επίσης η ομόφωνη πρώτη ομάδα στην ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας.

Σχολιάστε