Βορειοδυτικό σκάνδαλο επισκιάστηκε από τον Mich St., δράμα του Μίσιγκαν

Δεν έχει σημασία αν αγαπάτε ή μισείτε αυτό που έχει γίνει με το ποδόσφαιρο του Μίτσιγκαν αυτή τη σεζόν ή αν το δράμα γύρω τους σας έχει κάνει να ξεχάσετε τον Μελ Τάκερ και το Μίσιγκαν Στέιτ, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι και οι δύο ήταν ο κοινός παρονομαστής του το δικό τους δράμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ήταν το μόνο αγκάθι στο πλευρό του Big Ten.

Η Misery αγαπά την παρέα και ας μην ξεχνάμε ότι η Northwestern ξεκίνησε αυτό το πάρτι.

Η νίκη των Wildcats με 23-15 επί του Purdue το Σάββατο σημαίνει ότι θα πάνε σε ένα παιχνίδι μπολ για να ολοκληρώσουν την πιο ταραχώδη σεζόν στην ιστορία του Northwestern. Θα το κάνουν επίσης με τον David Braun στο τιμόνι, καθώς ο προσωρινός προπονητής μονιμοποιήθηκε.

«Με την άφιξή του στο Northwestern, γρήγορα διαπίστωσα ότι ο κόουτς Μπράουν ενσαρκώνει τις αξίες του αθλητικού μας τμήματος: σεβασμό, ακεραιότητα, εξυπηρέτηση και αριστεία». είπε ο αθλητικός διευθυντής του Northwestern Ντέρικ Γκραγκ σε μια δήλωση. «Ήταν η σωστή απόφαση να τον διορίσω ως προσωρινό αρχηγό και συγχαίρω τον προπονητή Μπράουν για την ανάδειξη του προπονητή του ποδοσφαιρικού μας προγράμματος. Έχει κερδίσει αυτή τη θέση. Ο προπονητής Μπράουν συγκέντρωσε την ομάδα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Έχει κερδίσει τον σεβασμό των μαθητών-αθλητών, του προσωπικού, των γονέων, των αποφοίτων και των θαυμαστών μας».

Δεν νομίζω ότι ο Γκραγκ καταλαβαίνει τι σημαίνει «δυσμενείς περιστάσεις». Γιατί όπως το Μίσιγκαν και το Μίσιγκαν, έτσι και οι Northwestern το έκαναν αυτό στον εαυτό τους.

Πριν μάθει κανείς ποιος ήταν ο Connor Stallions, πριν ο Jim Harbaugh τεθεί σε αναστολή, πριν Η Sherrone Moore έκλαψε στην τηλεόρασηκαι πολύ πριν Η Πολιτεία του Μίσιγκαν έβαλε τον Αδόλφο Χίτλερ σε έναν πίνακα βίντεοο κόσμος του κολεγιακού ποδοσφαίρου επικεντρώθηκε Pat Fitzgerald and Evanston, Ill.

Ο Φιτζέραλντ απολύθηκε νωρίτερα αυτή τη σεζόν «μετά από ένα σκάνδαλο κακοποίησης και κακοποίησης που έχει κατακλύσει το αθλητικό τμήμα». ανέφερε το Associated Press. Ανάλογα με το ποιον πιστεύετε, ο Fitzgerald δεν ήξερε τίποτα ή ενθάρρυνε τις πράξεις ως στυπτηρία και πρώην αστέρι της ομάδας. Υπήρχαν αναφορές των παικτών στο Ο Northwestern κυνηγά τον σφυρίχτη και μέλη της φοιτητικής εφημερίδας προσωπικό που έσπασε αυτή την ιστορία, όπως πρώην παίκτες μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υποστηρίξουν τον Φιτζέραλντ. Υπήρχαν ισχυρισμοί για την μαζορέτες και μπέιζμπολ ομάδες επίσης.

«Ήμουν πολύ ξεκάθαρος ότι στο Northwestern η ευημερία των μαθητών μας έρχεται πρώτη». είπε ο πρόεδρος του Northwestern Michael Schill σχετικά με την απόφαση να προσλάβει την Braun. «Μόνο δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών μας μπορούμε να επιτρέψουμε την αριστεία στο γήπεδο, την αριστεία στην τάξη, που μπορούμε να ενθαρρύνουμε την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη που είναι θεμελιώδης για την αποστολή μας ως μία από τις μεγαλύτερες πανεπιστήμια στον κόσμο. Όποιος έχει ακούσει ή έχει μιλήσει με τον κόουτς Μπράουν γνωρίζει ότι ενσωματώνει αυτές τις αρχές σε σύντομο χρονικό διάστημα από την άφιξή του στο Northwestern».

Ενώ ο Braun είναι νέος στο Evanston αφού προσλήφθηκε εκτός εποχής, κληρονόμησε το πρόγραμμα του Fitzgerald, καθώς το σχολείο αποφάσισε να διατηρήσει το προσωπικό στη θέση του μετά την απόλυση. Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός που πρέπει να θυμάστε ως μερικά από αυτά Οι κάτοχοι φορούσαν πουκάμισα «Οι γάτες ενάντια στον κόσμο». — με τον Νο. 51 του Φιτζέραλντ από τις μέρες του παιχνιδιού — καθώς προσπάθησαν να τον μετατρέψουν σε θύμα με τον ίδιο τρόπο που έκανε το Μίσιγκαν με τον Χάρμπαου.

Καθώς λοιπόν μπαίνουμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο της κανονικής περιόδου, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της χώρας θα είναι στραμμένο στο τι θα συμβεί στο Μίσιγκαν και πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους. Αλλά εκτός από τα γεγονότα στο Ann Arbor, την απόλυση του Tucker στο East Lansing και ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο κλοπής πινακίδων σε όλη τη διάσκεψη που είναι κρεμασμένο πάνω από το Big Ten σαν σύννεφο, ας μην ξεχνάμε ότι η κακοκαιρία ξεκίνησε με έναν ανεμοστρόβιλο που προήλθε από βόρεια προάστια του Σικάγο.

(ετικέτες To Translate)Northwestern

Σχολιάστε